internet-videonabludenie

Защо да се възползваме от удобното видео наблюдение през интернет

Технологията, която ни дава спокойствие

По данни на полицията на всеки няколко минути в големите градове или малки населени места, с преобладаващо ромско население се извършват посегателства над домове, като в много от случаите става въпрос не само за кражба, но и за физическо нападение над собствениците на тези домове.

Всеки нормален човек се притеснява за своите близки или имущество, когато не може да види какво се случва в момента и тук идва удобното видеонаблюдение онлайн, от което ожеш да се възползваш, независимо къде се намираш.

Защо да се възползваме от системите за наблюдение?

Охранителните камери са създадени, за да се предотвратяват и разкриват престъпления на територията на банки, летища и казина. С напредъка на технологиите, обаче цените на системите за видео наблюдение паднаха драстично и днес, почти всеки може да закупи и инсталира някаква, устройваща го видео апаратура.

Защо го правят повечето хора? Разбира се, за да си осигурят така важното спокойствие, когато не са на мястото, което е важно за тях, а най-честите причини за наблюдение през интернет от мобилен телефон или компютър са:

  • Страх от кражби или посегателство над близки хора;
  • Наблюдение на персонала на работното му място;
  • За наблюдение на бавачки, персонал на фирмата за почистане и др.;
  • За залавяне на изневеряваща половинка;
  • За наблюдение на деца и възрастни хора, когато са оставени сами.

Предимство на дистанционното наблюдение:

Този метод за наблюдение ни позволява да имаме постоянен достъп до своя дом или близки, така че да бъдем спокойни, когато пътуваме по работа или сме на почивка. За него не се изисква скъпа и сложна за монтиране апаратура, а най-вече достъп до високо скоростен интернет.

Видеонаблюдението на живо може да се извърши с една или няколко камери, като мобилното приложение, което ползваме ще ни позволи да виждаме какво показва всяка една от тях. Тази възможност за охрана не само ще ни спести излишни тревоги, но не малко средства в дългосрочен план.

Цифрови камери за видеонаблюдение от V Maxprotect