magazin-videonabludenie

Защо да инвестираме в камери за видеонаблюдение

Ако разполагате със собствено жилище, вила, офис или какъвто и да било бизнес, със сигурност се безпокоите за безопасността му. Ако монтирате система за видеонаблюдение обаче това ще се промени на мига. Това е инвестиция, която определено си струва.

Какво получавате, ако разполагате с охранителни камери?

С помощта на опцията за видеонаблюдение онлайн ще бъдете наясно с всички събития около вашият бизнес или друга собственост. Наличието на камери за наблюдение притеснява тези, които имат намерение да злоупотребят по някакъв начин. Така ще избегнете кражби и вандалски прояви, а дори и да се случи нещо подобно, ще можете веднага да информирате полицията и с помощта на записите престъпниците ще бъдат открити много по-лесно и бързо.

Ще решите много от проблемите си с персонала, ако решите да се възползвате от видеонаблюдение на работното място. В съвременният бизнес един от най-наболелите проблеми е този със служителите.

С камери за наблюдение и запис ще избегнете недобросъвестно изпълнение на различнте служебни задължения, своеволното съкращаване на работното време, нехайното отношение към съоръжения и машини, разхищението на материали и различни суровини, вътрешните кражби, лошото отношение към клиентите и неприветливото обслужване, както и умишлено причинените повреди. Това са част от препятствията, който спъват развиването на повечето организации.

Ако монтирате системи за видеонаблюдение, ще предотвратите всичко това и автоматично ще увеличите оборота си. Прaктиката сочи, че при обекти, например магазини, производствени предприятия, козметични салони и заведения, след внедряване на безжични камери за видеонаблюдение, дневният пряк или косвен оборот се увеличава с доста проценти, в някои случаи – дори с 50!

Ако обектът ви разполага с жива охрана, с камерите ще облекчите работата й и ще я направите още по-ефективна.

Инвестицията в система за видеонаблюдение е практично и умно решение, защото е с доказана възвръщаемост в срок от три месеца до половин година.

Ако следите добре дейността си, бизнесът ви ще работи във ваша полза, а не за други хора.

Системи за видеонаблюдение от V Maxprotect