wifi-camera-videonabludenie

Възможни начини и средства за видео наблюдение

Насладете се на високотехнологичната охрана

Избирайки видео наблюдението, като най-ефективно и удобно средство за охрана е редно да подберете цялата апаратура, така че да служи правилно на Вашите нужди. Напредъкът на високите технологии при изработването на охранителни камери вече Ви дава не само перфектно качество на изображението, но избор по какъв начин и кога да наблюдавате.

Начини за наблюдение:

Можете да изберете подходяща WiFi или окабелена система от дигитални или аналогови камери, които да свържете към видео рекордер (DVR) и да преглеждате детайлно заснетото изображение, в удобно за Вас време. Апаратурата за този тип видео наблюдение варира и като качество и като цени.

Защо пък да не се възползвате от модерните технологии и не се спрете на наблюдението през интернет? По този начин винаги, когато се опасявате, че домът Ви е застрашен или, че персоналът Ви не работи съвестно ще можете да включите телефона или таблета и да погледнете какво се случва, независимо къде се намирате.

Онлайн наблюдението на живо най-често се използва, като средство за видеонаблюдение на работното място и това дава нужното спокойствие на много работодатели, че дори когато пътуват по работа или на почивка държат своите работници под око.

Средства за наблюдение:

В зависимост от разположението на Вашата собственост можете да използвате вътрешни или външни (устойчиви на всякакви метеорологични промени)видео камери. Според времето през което ще охранявате, те могат да бъдат с инфрачервена подсветка за нощно наблюдение, за наблюдение при добра осветеност или комбинирани за дневно и нощно наблюдение.

Камерите за видео наблюдение могат да бъдат скрити или явно поставени, като първите се използват предимно при липса на доверие в нает работник, бил той бавачка, чистач или секретарка, докато вторите служат и като предупреждение, че обектът се наблюдава, с цел превенция на престъпления.

Куполните камери са добър избор при наблюдение в закрити помещения, като тяхната визия е галеща окото, а способността им да покриват ъгъл от 360 градуса и да дават HD резолюция на записа ги прави и едни от най-прецизните на пазара.

Системи за контрол на достъп