Трябва ли ми нещо такова, като техника за подслушване

Обичате ли да контролирате нещата? Мразите ли непредвидените неща и изненадите? Е, тогава вероятна за вас са шпионските джаджи, които ще ви помогнат да следите кой къде ходи, какво говори, какво прави. За да имате пълен контрол над всяка ситуация. Ако някой се е излъгал да се обвърже с вас, а вие изпитвате вече /след първия месец/ болезнена ревност, може би не е добра идея да ходите по петите му, а просто да го снабдите с някоя скрита камера, микрофон или друг сюрприз, който ще ви показва всяко негово действие. Разбира ще трябва да стискате палци да не го намери, и най-важното – да не разбере какво е. Защото мисля лошо ви се пише в този случай.

И така, да кажем, че няма опасност от разкриване. Кое от многообразната техника за подслушване и следене да изберете? Може би камера, скрита удобно в слънчеви очила, шапка, дистанционното за колата, или дори химикал-камера, с която да може да си подписва чековете?

Мне-е-е, по-добре заложете на нещо практично и не толкова забелижимо. За целта ще трябва малко да се образовате, ако техниката ви е “тъмна Индия”. Но това не е трудно, днешните производители на такива джаджи са щедри на обяснения. Ето защо бих ви дал съвет да се сдобиете с едно сравнително ново за страната ни подслушвателно устройство, а именно софтуер, който се вгражда в мобилния телефон на нищо неподозиращото гадже, след което спокойно може да слушате всеки разговор. Това става, благодарение на факта, че микрофона на телефона се превръща в предавател, който се свързва със СИМ карта. Последната се намира при вас и поставена в специално устройство.

След като сте забълникали миУото и сте сложили софтуера, само трябва да го активирате от друг телефон. Софтуера получава във вид на смс активиращият код, който обаче по нищо не си личи, че е такъв. Така дори и притежателят на телефона да се усъмни, няма да разбере, че това е шпионска програма, по-скоро би го взел за някоя от рекламите, които имат навика от скоро да пускат родните мобилни оператори.

След като ви дадохме една добра идея ви остава само да се запътите към магазина и да я осъществите. Но все пак бъдете внимателни, защото нещата понякога излизат извън контрол. Все пак сте заедно само от един месец, нали? Едва ли и през феодализма е имало такъв контрол, какъвто вие искате да упражнявате.

Контрол на достъпа от V Maxprotect