СОТ – защита срещу нежелани гости

СОТ  е съвременен начин за защита на дома Ви срещу нежелани гости. Тя може да работи по два начина – автономен и в дует с охранителна фирма. Най-добре е да се доверите на втория начин, тъй като тогава сигналът получен при проникване с взлом в имуществото се предава в централният контролен пункт на охранителната фирма. Те ще реагират светкавично и ще може да сте сигурни за вашето имущество, дори когато сте на почивка или просто сте далеч от дома си. Съвременните СОТ могат да работят в дует с видео наблюдение, което е още една крачка към по-висока защита на жилището Ви.

Съвременната и модерна сигнално охранителна техника ще Ви позволи винаги да сте сигурно в безопасността на вашия дом, офис или друго помещение. Сигнално-охранителната техника действа на принципа на предупреждение с алармен сигнал, който може да бъде получен веднага в охранителната фирма, с която сте избрали да работите. СОТ се състои от охранителен панел, който събира и анализира информацията, която постъпва от охранителните датчици.

Контролният панел Ви показва състоянието на сигнализацията, нейното програмиране и така нататък. Запомнете, че е много важно да има връзка между сигнално-охранителната техника и охранителна фирма, която да реагира веднага в случай на опит за незаконно проникване в дома Ви.

Система за видеонаблюдение от V Maxprotect