Скрити камери

На кого не му е хрумвало, да сложи скрита камера. Било от чисто любопитство  какво се случва на дадено място, или пък следи приятелката/съпруга си. Има доста начини, да заснемете някого, без той да забележи. Най-популярните предмети, в които се крият камери са часовници, очила, лаптопи, телефони.

Ако вашата жертва, е мнителен човек и е възможно да забележи скритата камера, ви предлагаме да бъдете креативни при поставянето на камерата.

Да предположим, че ще сложим нашата скрита камера в кухнята. Препоръчваме ви да създадете вашата homemade камера с някой предмет, който е от много време в помещението. Така подозренията ще бъдат сведени до минимум. Стенен часовник е идеалното място, от което да шпиониране.  В интернет, вече могат да се намерят достатъчно малки камери, които работят по няколко дни или само при засечено движение в помещението. Въпреки малките си размери, тези камери разполагат с достатъчно пространство. Свързват се посредством usb.Повечето компании предлагащи скрити камери предлагат и manual, в който може да прочетете как да инсталирате устройството и да извлечете информацията след това.

Системи за контрол на достъп