spycam2

Шпионски джаджи за тайни разследвания

spycam2Облечете черните дрехи, сложете чорапа на главата или ако предпочитате перука и очила, и вече сте един чисто нов таен агент под прикритие. Разбира се дрехите не са единственото нещо, което е важно за един таен агент, най-важни са устройствата, които притежавате, за да може да свършите своята “тайна” работа. Дори това да включва следенето на детето или съпружеското тяло до определена дестинация.

За една добра шпионска работа ще ви трябват и шпионски джаджи. А какви ще са те зависи изцяло от това какво точно трябва да разберете и кой е обектът на вашите следения. Ако имате съмнения за нещо толкова сериозно като изневяра или дори тайни срещи със стари приятели-алкохолици, то може би ще ви трябва по-тежката артилерия от шпионски джаджи, за да може да покриете всички възможни начини, по които може да се състои или определи дадена среща – телефон, дрехи и т.н. За тази цел ще ви трябват шпионска камера, софтуер за подслушване и някой и друг микрофон. Шпионската камера е тази част от шпионски джаджи, която може да се ползва практически за всичко – може да записва звук и видео, но нейният недостатък е, че ако случайно човекът, който записвате разбере за наличието на камера, тогава цялото ви проучване ще отиде на кино. Освен това времето, за което камерата има възможност да записва е прекалено малко – 3-4 часа най-много. Разбира се за тези часове може да се случи много и да разберете много, но все пак. Видовете шпионски камери, които са подходящи за едно такова следене са камери в химикалки, скрити камери в настолни часовници, рамки за снимки, слънчеви очила, ключодържател или аларма за кола, камера в запалка, в кутия от цигари и много други. Ако искате може да помолите да ви вградят камера в предмет, който вие си изберете или вашият любим обект на следене обича най-много и ще е винаги в него, за да може и вие да сте постоянно информирани.

Други мултифункционални шпионски джаджи са софтуерите, които може да се инсталират на всеки един по-нов модел gsm апарат. Тъй като по подразбиране мобилният телефон на човека, който ще следите е винаги в него, то няма начин поне един път да не се обади на този, заради когото вие го следите. Така, ако има нещо наистина притеснително ще може да разберете. А и дори да са си уговорили по друг начин среща, вие пак може да чуете разговора между тях двамата стига мобилният телефон да е включен. Шпионският софтуер действа безотказно дори и да не се провежда разговор по телефона, веднъж активиран той получава възможностите на предавател, който предава всичко, което се чува около него на вас или всеки друг, който е решил да подслушва. Та това са микрофоните за подслушване на новото време. Вместо да отвъртате слушалката на стационарния телефон и да се ровичкате из кабелите вътре, само трябва да издебнете кога човека ще си остави телефона без надзор за не повече от 10 минути и да инсталирате програмата. А после набирате номера на сим картата и програмата се включва. Без по никакъв начин да издаде присъствието си.

Микрофоните все още може да се ползват като част от полезните шпионски джаджи. Но те са по-скоро за подслушване на разговори в дадена стая или помещение, в което да сложите микрофона – тапет, стена, лампион, перде или стъкло. Микрофоните са малки устройства, обикновено без кабели или жички, които да издават присъствието си и предават сигнала по въздуха.

И друго не ви трябва, за да станете най-великият детектив в историята, който е заловил собственоръчно неверният си съпруг. Или е приспал съмненията си. И в двата случая, когато няма доверие, тези шпионски джаджи са истинско съкровище.

IP камери цени