skrita-kamera

Шпионска камера

Ако сте свикнали да сте заобиколени с практични и красиви вещи, с много функции, тогава сигурно ще ви е интересно да разберете, че такива устройства като малките шпионски камери може да са ваш невидим спътник във вашият дом или офис. За да държат под око всеки, който влиза или излиза от помещението и който по някакъв начин иска да навреди на вас или на вашите близки. Заобиколени с тези чудеса на техниката, вие ще се чувствате спокойни и защитени, че вашата собственост и любимите ви хора са в безопасност. Както и вие самите.

Какво имаме в предвид под традиционни вещи? На практика всяка една вещ от дома ви може да се превърне в една от многото шпионски камери. Мислите, че тя би привлякла вниманието? Помислете пак, ако добавите един настолен часовник към интериора на хола ви например, дали това чак пък толкова би привлякло вниманието? Едва ли. Но зад малките копченца, дисплея и многофункционалността се крие една висококачествена камера за наблюдение, която да запише всяка стъпка на намиращите се в тази стая хора.

Ако искате да се убедите кой кога се прибира, кой кога си пише домашните или кой кого кани – ето това е вашата система. Ако се съмнявате, че някой от гостите на сина или дъщеря ви крадат, тогава без да притеснявате и унижавате излишно децата /защото може и да не сте прави в предположението си/, ще можете да видите къде се крие истината. С една от тези или друг вид шпионски камери ще знаете всичко, което се случва у дома, докато ви няма.

И това не е единствения пример за незабележима скрита камера с формата на традиционна вещ. Камера в огледало, закачалка, химикалка, компютърна мишка, пепелник, стенен часовник, калкулатор и дори зарядно, постоянно включено към електрическата мрежа, ще прикриват същността си, като в същото време си изпълняват шаблонните дейности. А за вас ще остане удоволствието от тяхното използване по всяко време. Защото освен като шпиони, може да ги използвате да запишете някои съвсем тривиални неща – рожден ден, събиране, първите крачки на бебето, лична фотосесия и много, много други. А защо не и да поднесете във вид на подарък на човек, който знаете, че до мозъка на костите си е истински техноман? При всички положения получавате една многофункционална техника. На практична цена и с улеснен достъп и функционалност.

Готови системи за видеонаблюдение цени