антивзлом обков

Секюрити обков – инвестирайте в сигурността

Секюрити обков при дограмите представлява сбор от механични движения, които осигуряват движението на крилата в касата. Това на свой ред позволява разнородното отваряне и затваряне на вашия прозорец по няколко различни начини – вертикално, хоризонтално, чрез плъзгане и други.

Секюрити обков – задължителен елемент за вашата сигурност

Обковът при дограмите не е нещо, което бива допълнително поръчвано за изграждане и монтиране на дограмата. Той е задължително средство, без което не бихме могли да получим необходимата сигурност и спокойствие, в дни на нежелани набези и недобронамерени постъпки, от страна на крадци и неканени гости. Освен това, той гарантира както функционалност на дограмата, така и дългата и експлоатация.

Ако заложим на некачествени елементи, това може да доведе дограмата ни до неправилно отваряне и затваряне, както и допускане на нежелан шум, звук, прах и вятър. Но говорейки за секюрити обков, става дума за нещо, което бива допълнително заръчано от потребителя. Това средство играе ролята на стопер срещу крадците и техните нападения.

Ниските етажи на сгради се нуждаят от допълнителна защита

Първите етажи на една жилищна сграда са най-потърпевши срещу набезите на недоброжелателите. Въпреки, че ако една група от неканени гости са се насочили към вашия имот, то нищо не би им попречило, единствено желязната защита, която се изисква от нас предварително да изградим.

Този вид предпазни средства все повече се разпространяват в големите градове. Те служат като защита в офис сгради, административни центрове, търговски обекти, хотели, а и намират широко приложение в жилищните сгради. Могат да бъдат забелязани при дограмата на частни жилища, независимо дали става въпрос за ПВЦ или алуминиева дограма.

Какви са техните предимствата?

Разбира се, това не е стопроцентова защита срещу крадците, тъй като техните методи започват да се превръщат в далеч по-усъвършенствани и изпипани с времето, тактики. На пазара ни се предлагат монтаж на брави, които са специално разработени за заключване на ПВЦ и алуминиеви дограми. Тя е подходяща, както за дома, офиса, така и за хотелски помещения, тъй като не позволява цялостното отваряне на прозореца.

Такъв тип брави се заключват със секретен ключ, който управлява автоматичен палец. Ключът може да бъде произведен в два варианта – еднаква секретност или мастър система. Има и друг тип дръжки, които следва да бъдат заключвани с ключ или бутон. Този метод намира своето широко приложение при прозорци, които се намират на горни етажи, тъй като не позволява достъпа на малки деца до тях.

Защо да не подценяваме нуждата от надежден антивзлом?

В никакъв случай не бива да подценяваме нуждата от надежден антивзлом, тъй като това е нашата сигурност в дни, когато над нас надвисва опасност и заплаха. Предварително изградена система предотвратява нежеланите набези и ни осигурява спокоен и щастлив живот, лишен от негативни емоции и отрицателни изживявания.

Голяма част от производителите създават решения, които трудно биха позволили нежелано проникване, или твърде много биха го затруднили. Монтирането на подобен тип устройства в нашите домове, не е свързано с отделянето на огромен бюджет. Секюрити обков ни позволява да защитим себе си и любимите за нас хора, предпазвайки ги от неблагоприятни климатични условия и неблагочестиви постъпки и набези.

Системи за видеонаблюдение от V Maxprotect