Подслушвателни устройства – за и против

Да се рови в личния живот на другите, пък било то и ваши много близки като братя, сестри, родители и съпрузи си е чиста проба наглост и безочие. Но все пак сме склонни да признаем, както и всички други морални хора, че има случаи, в които си е почти наложително да се направи едно лично “проучване”, за да се спаси дадена персона от психически тормоз или просто да спи спокойно. Или най-много да изгони нахалитета, наврял се в живота й, и тормозещ я с вечните лъжи и т.н. Факт е, че някои хора са толкова добри и търпеливи, че тяхното граничи с глупост. Затова в такъв случай, когато знаете, че нещо не е наред, просто отвсякъде лъха на измама и лъжи, но въпреки всичко човека, когото подозирате в лъжа не си признава, е необходимо да се уверите по втория начин. Безспорно може да ви позаболи, но ще знаете истината, което е и целта на цялото упражнение.

Ако вече сте взели твърдо решение да изобличите мръсният интригант в офиса, който постоянно ви бърка в здравето и живота, или пък си имате един такъв у дома, който даже не се свени да ви лъже в очите, то ще са ви необходими различни помощни средства, като подслушвателни устройства например. Да научите истината, криейки се от другия е единствения начин да го разобличите. Така че без повече угризения, хващате най-надеждния български сайт за шпионско оборудване и си намирате категорията подслушвателни устройства, от която да си изберете това, което ще ви свърши работа.

Най-доброто е да се спрете на софтуер за подслушване на мобилния телефон, разбира се стига човека, който ще следите да ви е близък, защото на един познат или колега, малко ще е трудно да инсталирате софтуера. Но за тях също си има решение – снабдявате се с мини микрофон, който също се числи към подслушвателни устройства, и го закачете или на дрехата на човека, или пък в помещението, в което се намира, особено, ако става въпрос за офис и се съмнявате, че когато излезете се говори и обсъжда по ваш адрес и това сериозно може да застраши мястото ви на тази работа.

Инсталацията на софтуера за подслушване на gsm става лесно и бързо – само за десетина минути, а софтуера се маскира така, че само специалист би могъл да го разпознае, за някои видове може и специалист да не помогне, особено, ако са разработени от програмисти. Което пък е голям плюс за вас като кандидат шпионин, разобличаващ мръсни интрижки.

Другият вид подслушвателни устройства, тези, които са нищо повече от мини микрофони, имат огромното предимство, че могат да се закачат на всяко едно място по дреха или пък аксесоари на подслушвания. Разбира се ако не го закачите стабилно има вероятност да изпадне от мястото си, особено ако човека си съблече дрехата, но ако следите неверен приятел или съпруг не ви трябва много, за да разберете какво прави даже и микрофона да започне да предава леко пращящи звуци. А и новите стационарни подслушвателни устройства имат специален стабилизатор против шумове и други непридвидими обстоятелства. Все пак те и точно затова са проектирани.

Готови системи за видеонаблюдение цени