ip-kameri

От какво оборудване се придружават охранителните камери за видеонаблюдение

Как да изберете най-изгодната система

След като сте преценили, че се нуждаете от система за видеонаблюдение трябва да изберете тази, която ще послужи най-добре на Вашите нужди и цели, като от особено значение са не само охранителните камери, които ще ползвате, но и цялостното оборудване, необходимо при охранителна дейност.

Монтажни елементи

Някои модели видео камери се нуждаят от стойки, върху които да бъдат монтирани. Добрите специализирани фирми ще Ви предоставят не само най-подходящата техника, но и целия комплект за монтаж на камерите и то на изгодни цени.

Кабели

Кабелите служат не само за захранване на техниката с електричество, но и за предаване на сигнала към видеорекордера, компресиращ и пренасящ сигнала към монитора, на който се извършва наблюдението. Можете да изберете комбиниран кабел за захранване и данни, с който могат да се свържат няколко устройства едновременно.

Безжичните видео камери не включват окабеляване, което Ви спестява средства и време за монтаж. С ip камерите може да се извършва наблюдение през интернет, чрез всеки браузер до мобилния телефон или таблет, като се ползват различните приложения, създадени специално за мобилен стрийминг.

Видеорекордер

Той може да бъде цифров или мрежов и неговата функция се състои в координация на системата за видеонаблюдение. Той приема сигнала от камерите, след което го компресира и съхранява на твърдия си диск.

Мрежов видеорекордер се ползва при свързването на безжични (ip) камери, като изпраща сигнала, без да го преобразува през интернет до мобилното устройство, което ползвате за наблюдение.

Освен всички тези компоненти ще Ви бъде необходима допълнителна памет за видеорекордер, в случай че извършвате наблюдение и запис при охраняването на своята собственост.

Охраната, чрез камери за видеонаблюдение изисква да разполагате с пълен набор от компоненти, чрез които системата функционира и най-добрият начин да осигурите надеждна защита на своята собственост е да се обърнете към престижна фирма, която освен пълен пакет охранителна техника предлага опит, познания и качество на изгодни цени.

Контрол на достъпа от V Maxprotect