personal-gps-locator

Онлайн проследяване с GPS от Локатор

Локатор представлява модерна, уеб-базирана система за GPS проследяване на обекти в реално време. Използвайки последните новости от света на телеметричните технологии, Локатор Ви помага да откриете автомобили, камиони и хора, като същевременно осигурява непрекъснат достъп до събраните данни чрез Интернет. Устройствата за проследяване от последно поколение постигат висока точност на позициониране чрез GPS и използват GSM мрежите на мобилни оператори, за да предават данни в реално време.

1. Проследяване на автомобили

С навлизането на все по-нови технологии, системите за постоянно наблюдение чрез GPS вече са достъпни и за собствениците на лични автомобили, които искат да повишат сигурността на превозното си средство. Без значение дали управлявате Вие или предотстъпвате колата си на близки и познати – информацията за местоположението й по всяко време може да се окаже безценна в някои ситуации. Локатор Ви помага да реагирате по-бързо при проблеми на пътя, да потърсите съдействие при изгубване или произшествия от друг характер, като поддържа постоянна връзка с единен център за данни и сигнализира при настъпването на определени събития автоматично.
Локатор пази данните за Вашите пътувания при желание до две години назад. Всяко отчетено местоположение се записва с точните дата и час, координати, скорост и посока на движение. Автоматичното известяване чрез SMS при спиране на електричеството или транспортирането на автомобила без включен двигател, правят на практика неговата кражба невъзможна, без тя да бъде забелязана. Вградените батерии гарантират непрекъсната самостоятелна работа на устройствата за проследяване за минимум 6 часа.

2. Управление на автопаркове

От малките фирмени автопаркове, през услугите от тип рент-а-кар и чак до упралението на големи флоти от тежкотоварни камиони – системите на Локатор се превръщат в незаменим помощник на всеки мениждър. Без значение дали искате да анализирате дейността на Вашите служители, да откриете порочни практики с кражби на гориво и злоупотреби с фирмени автомобили за частни нужди, Локатор предлага иновативни похвати, готови да посрещнат и най-изобретателните измамници.
Освен постоянния контрол в реално време върху целия автопарк, Вие получавате и възможността да анализирате ефективността на Вашите служители. Предлагайки редица доклади и статистически извадки, Локатор Ви помага да прецените кои служители се справят добре със задълженията си и успяват да покрият заложените нормативи.

3. Откриване на хора

Малките и удобни устройства с формата на ръчен часовник са подходящи за малки деца и възрастни родители, хора е неравностойно положение, спортисти, туристи и фирмени служители. Повишете сигурността на Вашите близки и служители, като едновременно с това им осигурите възможност за обратна връзка и сигнализция при нужда. Разгледайте продуктите за откриване на хора и научете повече за предимствата, които те носят.
Развитието на GSM мрежите и GPS устройствата за проследяване от ново поколение, в комбинация с модерните похвати в разработката на Интернет приложения, предоставят редица нови възможности за повишаване на сигурността на хора и автомобили. Без значение, дали се използват при коли, лодки, АТВ или ценни пратки, системата на Локатор предлага практическо приложение в множество сфери и е достъпна без ограничения.

Камери за наблюдение цени