headerImage4

Кои охранителни системи са най-добри?

охранителни системиВсяка типове охранителни системи предлагат известно повишаване на нивото на сигурност и това важи в поне малка степен дори и за най-елементарните и просто функциониращи системи.

Най-добрите охранителни системи за автомобили…

Някога в далечното минало алармите за автомобили имаха една единствена цел, а именно да вдигнат колкото се може повече шум и да стреснат по този начин апашите.

Днес най-добрите охранителни системи далеч не разчитат изцяло на шум и на това да събудят целия квартал в случай на нужда, а по-скоро се стремят към ефективност. Много от предлаганите алармени системи дори не издават никакъв звук, а сигнализират единствено на собственика на автомобила, че нещо не е наред.

Някои автомобилни охранителни системи сигнализират и светлинно, че алармата е задействана, но това е по избор. най-важно в случая е собственика да знае, че нещо се случва с колата му и разбира се, да се блокира автомобила за да не може той да запали и потегли.

Най-добрите охранителни системи за дома…

Ако опазването на автомобила е от голямо значение, то за дома това е дори още по-важно. Мнозина съхраняват в домовете си ценности, пари, важни документи и какво ли още не. Да не говорим, че в дома е най-скъпото за един човек, а именно близките му хора. Това поставя много големи изисквания пред производителите на съвременни охранителни системи.

В наши дни обаче има и технологии, като например мобилните телефони, които улесняват производителите, позволявайки им да създадат системи, които да могат да се свържат с мобилните устройства за да знаете във всеки един момент кога някой влиза във вашия дом.

Високо ефективните охранителни системи трябва да включват и видеонаблюдение, което допълнително да намали риска от взлом, а ако това все пак се случи, то за служителите на реда ще е по-лесно да открият престъпниците, които са дръзнали да стъпят у вас.

Цените на различните охранителни системи…

Цените на различните модели охранителни системи започват от няколко десетки лева, като не е изключено дори да намерите продукти на цена около и дори под 20 лева, а при най-скъпите охранителни системи можете да похарчите стотици и дори хиляди, като цената обикновено се завишава от по-модерната техника, която е необходима за работата на някои такива системи.

Видеонаблюдение от V Maxprotect