biznes-kameri-za-nabludenie

Кои камери за наблюдение за подходящи за Вашия бизнес

Най-често използвани методи за охрана

Вложили сте много време и средства в изграждането на своя бизнес и вероятно не искате да понесете сериозни загуби, поради немарливост в мерките за охрана?

Едва ли трябва да Ви напомняме, че Вашият бизнес може да претърпи не само материални загуби, но Вие и Вашите работници да станете жертва на агресивно нападение, така че нека не протакаме излишно, а направо да пристъпим към въпроса:

Какъв тип крадци застрашават Вашия бизнес?

За да изберете правилната система от камери за наблюдение и запис първо трябва да знаете от какъв тип крадци сте застрашени. Крадците могат да бъдат външни – такива, които проникват с взлом във Вашата собственост, клиенти, които сте поканили любезно или Ваши служители, които изнасят вътрешна, фирмена информация, нанасяйки непоправими щети на Вашата компания.

Вътрешните крадци отново са Вашите работници, които посягат на фирмената собственост, като продукти и консумативи, както и на Вашите пари, като не полагат труда, за който им плащате. Решението е да изградите система за наблюдение, която да покаже ясно, че защитавате своя бизнес.

Кой тип камери да изберете?

  • Камери за нощно виждане. Те са перфектен начин да охранявате нощем външните пространства, през които влизат крадците, като входове, паркинги и др. Изберете подходящи камери, използващи инфра червена технология, осигуряваща наблюдение и запис с ясно изображение, при пълен мрак.
  • Куполни мини камери за наблюдение. Те са перфектни за наблюдение на закрити пространства. Покриват визуален периметър от 360 градуса и са достатъчно дискретни, когато не искате системата да се набива на очи.
  • Външни/ Bullet камери. Можете да ги видите върху почти всяка сграда. Те са сигурни и здрави и дават ясен сигнал на крадците. Те са моделът, който гарантирано предотвратява нападения и кражби.
  • Мрежови/ ip камери. Те са последната новост и истинско удобство за всеки собственик. Благодарение на тях можете да наблюдавате на живо своята собственост и бизнес, чрез всяко, свързано към интернет устройство, като телефон, лаптоп или таблет.

Готови системи за видеонаблюдение цени