Как се инсталират съвременните бръмбари за подслушване

Предполагам всеки от вас е бил свидетел на сцена от филм, в която се слага подслушвателно устройство или така наречените бръмбари за подслушване. Все пак шпионските елементи във филмите винаги са били предпочитан сюжет, който служи за зарибяване на зрителя. И винаги бръмбара е представлявал малко устройство, тип микрофон, което е необходимо само да се закрепи на някое място, до което подслушвания няма чест достъп, като вътрешната страна на слушалката на стационарния телефон, лампиона на нощната лампа, пердето или дори и сако или риза на някой герой. Така е било в старите ленти. Как обаче стои въпросът със съвременната техника?

Отново ли тези бръмбари за подслушване са малки микрофони, отново ли трябва да ровим в слушалката на човекът, който искаме да подслушаме и така да рискуваме да ни хванат или пък да чакаме изгодния момент, докато излезе от стаята, което може и да не стане? Не, разбира се. Все пак технологиите толкова много са се развили, че е почти невероятно даже и да не сте запознати с тези джаджи да си помислите, че иновативните решения не са дали отражение и на този сектор.

Днес светът може да се каже, че е изцяло мобилизиран, всеки втори има gsm, лаптоп или друг подобен уред за комуникация. Ние живеем почти изцяло само и заобиколени от техника. Дотолкова, че сме станали зависими от тях, те са нашите очи и уши в световен мащаб, а и в личен, що се отнася до телефоните. И съвсем в реда на нещата е и техническите средства за подслушване, като въпросните бръмбари за подслушване, е да се развият до нивото на комуникационните технологии.

С други думи и сега има такива джаджи, но освен мини микрофончето, което може да поставите на всяко едно място, стига да е незабележимо, разполагате и с възможност  да инсталирате бръмбар за подслушване в един gsm например. Ако в ума ви веднага изниква сцената на бърникащ вътрешностите на мобилното устройство човек, по-добре веднага ги прекратете.

Бръмбарите за подслушване при съвременните gsm-и се заключват в инсталиране на специален софтуер, който превръща устройството в микрофон и предава на телефона на подслушвателя всички проведени разговори. Това, което трябва да направите е само да си осигурите около десетина минути насаме с телефона, като например пратите субекта до магазина, но без да се притеснява за телефона си, или пък на някое близко, но не задължително с телефона място.

След инсталацията трябва само да пратите текстово съобщение към този номер и програмата се включва. И това е част от новите бръмбари за подслушване. Разбира се все още си съществуват микрофоните, които са още по-малки от преди и още по-мощни. А тях вече всички знаят къде и как може да се поставят.

Та ако имате съмнения за измяна, лъжа или просто нещо ви чопли, заради странното поведение на милото, просто се снабдете с един подобен софтуер, който вече свободно може да намерите в много и български сайтове за шпионско оборудване, инсталирате го на телефона и се превръщате в Джеймс Бонд в пола, или пък в скучаеща домакиня и умираща от ревност женичка. И в двата случая може да ви поръчка съвестта.

Готови системи за видеонаблюдение цени