GSM подслушвателно устройство за всеки

Ако искате да бъдете велик шпионин, или поне да знаете какво си говори гаджето и с кого, ще ви трябва една изключително полезна за целта джаджа, а именно GSM подслушвателно устройство. По възможност по-малко и компактно. Някое, което няма да се вижда, макар че в случая, вие ще подслушвате от вашия телефон например. Все пак е по-добре да не бие на очи.
Едно GSM подслушвателно устройство с размери от 30х25х12 мм е идеалното устройство за вас. То може да се скрие навсякъде, а вие пак да си седите на някоя маса в заведение и да се правите, че говорите по телефона си, като в същото време слушате какво става при човека, който искате да следите.
Много от тези подслушватели работят на същата честота, на която работят всички мобилни оператори в страната.
Трябва само да сложите една сим карта, която да няма пин код, даже стандартните 4 нули, за включване, след това я слагате в слота, който е само един на подслушвателно устройство, натискате така, че да щракне и готово. Необходимо е преди това да сте заредили до края устройството – най-малко 3 часа, след това поставяте сим картата, набирате номера на подслушваната сим карта и след третото позвъняване, то вече е включено и вие вече може да слушате.

Системи за контрол на достъп