Фалшиви камери – какво да знаем преди да купим

6221-7314-thickboxФалшивите камери са чудесно ниско бюджетно решение, за решаване на проблема с дребните кражби. Тъй като тези престъпления се извършват от лица, с малък стаж в занаята, фалшивата камера, оборудвана със сензор за движение и светлинни сигнали е чудесна алтернатива на скъпите охранителни камери.Срещу скромната сума от 20-30 лева ще всявате респект в потенциалните ви недоброжелатели. Длъжни сме да отбележим, че ако охранявате вещи/стока, която не можете да си позволите да загубите да прибегнете към по-скъпите охранителни камери.

Във видеото по-долу можете да видите демонстрация как всъщност работи камерата. Цената и в интернет магазините варира от 15 до 20 лв. Както сами можете да забележите на видеото, няма обвързващи кабели, а системата се захранва от батерии. Моделът (DS-09B), който ви показваме е сравнително нов на пазара и неразпознаваем от крадците, заради добрата изработка на външния панел и прецизната имитация на диоди и т.н. При закупуването на камерата не забравяйте да си вземете и добри батерии. Повечето фирми не ги включват в комплекта. Едни алкални батерии ще ви вършат работа за месеци напред, тъй като камерата не изразходва голямо количество електроенергия.

Очаквайте и в бъдещите ни статии подбрани охранителни камери. Ние подбираме най-доброто от пазара и ви го представяме едно към едно, за да може сами да прецените дали отговаря на условията ви.

Цифрови камери за видеонаблюдение от V Maxprotect